Qigong Tuina

Qigong Tuina is een belangrijke behandelingsmethode in de Chinese geneeskunde. Deze gaat ervan uit dat je problemen krijgt als Qi en bloed niet goed stromen. Qigong Tuina werkt met speciale concentratie, handbewegingen en Qi-overdracht naar 360 acupunctuurpunten op de 14 meridianen. Hierdoor gaan Qi en bloed weer stromen en pijn en problemen lossen op.Qigong Tuina is iets heel anders dan alleen massage. Het is een medische en genezende behandeling. Massage is oppervlakkig - Qigong Tuina dringt diep door tot aan de zenuwen en botten. We behandelen de pijnpunten door harde drukbewegingen en energie-overdracht. We gebruiken geen medicijnen, geen naalden en u krijgt geen last van bijwerkingen. Het is een natuurlijke behandeling. Het lichaam komt helemaal los en u voelt zich als herboren.

Uitwerking

Qigong Tuina:
1) maakt de spieren los en versterkt ze, waardoor ze beter bewegen
2) is goed voor de bloedsomloop en de bloedverversing, vergroot de immuniteit
3) brengt het centrale zenuwstelsel in balans, je voelt je ontspannen en rustig.
4) reguleert het yin-yang evenwicht in de organen. Qigong Tuina is een kombinate van een mentale en lichamelijke behandeling. Het kan veel problemen oplossen:

armpijn
bovenrugpijn
constipatie (verstopping)
eenzijdige verlamming
gewrichtspijn
hernia
hoofdpijn
ischias
klachten tijdens de zwangerschap
menstruatieklachten
migraine
ms

oogproblemen
overspannenheid
paniekaanvallen
rsi (muisarm)
spit
stijve nek t.g.v. verkeerde slaaphouding
schouderontsteking
tenniselleboog
vermoeidheid
verstuikingen
whiplash

 

Met behulp van Qigong Tuina kunnen we u ook een schoonheidsbehandeling geven voor het gezicht.

Voetmassage
Qigong Tuina kan ook via de voeten. Met voetmassage kun je namelijk het hele lichaam behandelen. We passen ondermeer voetmassage toe bij slapeloosheid, vaatziekten, nierzwakte, vermoeidheid, darmproblemen en om het hele lichaam te laten ontspannen.

Kosten
Afhankelijk van de klacht bepalen we de massageduur.
15min:€27,50                                                                                                               30min:€40,00                                                                                                             45min:€55,00                                                                                                          60min:€65,00

voetmassage 55,-