Afslanken

Veel Nederlanders kampen met overgewicht. Te dik zijn is slecht voor de gezondheid. Het veroorzaakt allerlei problemen zoals hoge bloeddruk, suikerziekte, te hoog cholesterolgehalte, hart- en vaatziekten, pijn in de onderrug enz. Om af te slanken zijn er diverse methodes op de markt: pillen, speciale diëten, drankjes, maagverkleining, ballon in de maag, vetverwijdering…. Sommige van deze methodes helpen een beetje, maar zodra je stopt kom je snel weer aan.Na zo van alles te hebben geprobeerd geven veel mensen de hoop op.Qigong voor afslanken maakt geen gebruik van bovengenoemde methodes. Qigong voor afslanken bestaat uit drie verschillende oefeningen met ademhaling en concentratie. De ademhalingsoefeningen versnellen de verbranding van vetten in het lichaam. U eet als het ware uw eigen vet op dat weer wordt omgezet in energie. Ook de concentratieoefening geeft u extra energie. U wordt niet moe en meestal krijgt u geen honger! De derde oefening doet u alleen als u toch honger krijgt – deze oefening dient om het hongergevoel tegen te gaan. Het lichaam komt in balans en u voelt zich weer krachtig en vitaal. U kunt gewoon blijven eten wat u nodig heeft, niet wat u wilt. De oefeningen doet u totdat u uw gewenste gewicht heeft bereikt. Daarna kunt u stoppen met de oefeningen en weer normaal eten. De meeste mensen behouden het gewenste gewicht. Mocht u toch weer aankomen dan kunt u thuis zelf de oefeningen doen om alsnog weer op het gewenste gewicht te komen.Voordelen van deze Qigong
- natuurlijke behandeling
- hoog succespercentage
- snel resultaat (al binnen een week enkele kilo’s kwijt)
- nauwelijks bijwerkingenU ontdekt dat u meer energie krijgt, minder rimpels en de huid verjongt. Veel mensen gaan ook beter slapen. De oefeningen verlagen hoge bloeddruk, verbeteren de conditie van hart en bloedvaten en voorkomen suikerziekte. Eventuele rug- en kniepijn verdwijnen meestal.

Behandelingsmethode:
In het Qigong Gezondheidscentrum krijgt u een keer een training en behandeling van anderhalf uur. Daarna kunt u nog twee keer gratis terugkomen. We leren u drie verschillende ademhalingsoefeningen. Een tegen honger,een om de lichaamvetten te verbranden en een voor het opbouwen van energie. Eerst krijgt u instruktie, dan doen we samen met u de oefeningen tot u alles precies weet. U krijgt ook een instruktieboekje mee naar huis.
Thuis doet u de oefeningen drie keer per dag – zittend op de stoel. Als u dit iedere dag serieus doet, kunt u 3 tot 9 kilo per week verliezen.
Wij garanderen succes. De afgelopen 15 jaar hebben veel mensen deze afslankqigong gedaan en bij volharding hadden ze allemaal succes. Heel af en toe hielp het niet door een verkeerde ademhaling.Na een kleine correctie was dit probleem verholpen en vielen ze alsnog af.

Kosten: Qigong voor afslanken kost 200 euro. De twee herhalingsconsulten zijn gratis.

Praktijkervaringen:

De heer Witter uit Groningen, verloor in 1 week 9 kilo en in 2,5 maand 31 kilo. Hij veranderde van een dikbuikige heer in een goed uitziende man. Ook verdwenen zijn knieklachten waarvoor hij regelmatig een specialist raadpleegde. Nu stuurt deze specialist regelmatig patiënten naar het Qigong Gezondheidscentrum. Zijn vrouw verloor de eerste week 5 kilo. In totaal is zij 14 kilo lichter geworden.

De heer de Ruyter had 15 jaar geleden een hartkwaal. De dokter adviseerde hem om gewicht te verliezen. Hij slaagde daar niet in – alleen minder eten hielp iets. Lange tijd volgde hij een dieet waardoor zijn weerstand verminderde. Hij liep een virus op en belandde voor een half jaar in bed. Vervolgens leerde hij de afslank Qigong. De eerste week verloor hij 15 kilo en voelde zich direct veel energieker.

Mevrouw Feenstra uit Damwoude verloor in 3 dagen 7 kilo. Na een week Qigong-oefeningen was het resultaat maar liefst 12 kilo!

Mevrouw Slim uit Haren had een te hoog gewicht, een te hoge bloeddruk en een te hoog bloedsuikergehalte. Nadat zij was begonnen met Qigong viel zij 13 kilo af. Zj en haar huisarts zijn zeer tevreden over de bereikte resultaten.

Met haar snelle resultaten kreeg het Qigong Gezondheidscentrum veel aandacht in de mdia. Mevrouw Monsma uit Dokkum begon in September 2006 Qigong oefeningen. Ze verloor na 5 maanden 51 kilo en stopte oefeningen. Tot nu toe voelt ze haar nog steeds goed en blijft ook op gewicht. Als gevolg van haar succes vonden er enkelen honderden mensen uit Dokkum en omgeving de weg naar het Qigong Gezondheidscentrum.

afslanken_foto1.jpg

Voor het afslanken.                                            Na het afslanken.

Š